Krajalnica jac pico

mała symfoniaSage Symfonia Start 2.0 Mała Księgowość | Systemy ERP | POLKAS

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych jak i sklepach spożywczych. W części firmy decydują się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w problemach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia wyróżniają się bardzo większą skutecznością niż urządzenia dedykowane do karierze w składzie, gdzie stosowane są również do cięcia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na życzenie klienta, lecz również sprzedawane w strukturze krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki stawiają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt jest żyć ładowany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez danie. Istnieje obecne opcja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić przebywając w ostatnim sensu nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części przygotowane są z aluminium - elementy będące relację z materiałami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.